Eu…

Eu…

Numele meu este Bogdan, sunt inginer si lucrez in domeniul IT.

Ideea de a-mi face un site nu imi dadea pace de multa vreme. Cu toate ca in zilele noastre orice om are macar un blog, iar eu fiind cel putin calificat in domeniul IT, puteam sa imi fac vreo doua sute pana acum, n-am reusit sa imi fac nici unul.

“De ce ?”

Sunt mai multe motive. In primul compunerea nu este exact punctul meu forte, iar o fotografie alaturi de care nu se afla si o poveste isi pierde jumatate din frumuseste. Drept urmare nu voi incerca sa impresionez pe nimeni cu “proza”, ci mai de graba cu “poza” :-)…mai exact, voi incerca sa fac site-ul interesant prin continut, respectiv fotografii si articole despre fotografie.

“Asa deci….hmmm..esti fotograf !!”

 

Nu chiar, sunt pasionat de fotografie, dar sunt departe de a fi chiar fotograf. Fotografia este doar un hobby, unul pe care il iau in serios totusi. Imi place sa fotografiez in timpul liber, sa citesc articole din domeniu si sa imi car rucsacul cu obiective peste tot ­čÖé

Arhitectura, peisajele si fotografiile din natura in general, imi plac cel mai mult. Mai nou, am descoperit un anumit tip de fotografie in care cunostintele tehnice si indemanarea joaca un rol important in realizarea unor cadre bune; ma refer la fotomacrografie –┬áramura a fotografiei in care se folosesc dispozitive de reglaj de mare precizie, obiective macro sau de microscop a caror rezolutie este multe peste cea intalnita la obiectivele foto obisnuite, iar in fotografia finala subiectul este reprezentat la rapoarte de marire de peste 1:1 (sau 1x).

Am inceput sa fac fotografii in iarna lui 2006. Pe atunci aveam un Canon S3 IS (pe care il mai pastrez inca). Aparatul Nikon, pe care il folosesc, l-am achizitionat in decembrie 2008 impreuna cu obiectivul Nikkor 18-200mm, iar intre timp am reusit sa imi cumpar si restul echipamentelor.

Doar un lucru as mai mentiona inainte de incheiere. Acest site personal este doar o oportunitate de a impartasii experienta mea cu alte persone pasionate de fotografie si de a invata noi despre acest hobby.

 

Nota: Cu toate ca nu sunt fotograf profesionist, continutul si fotografiile de pe acest site sunt totusi proprietate personala si se afla sub protectia legii dreptului de autor. Este interzisa utilizarea, prelucrarea, modificarea si redistribuirea acestui continut fara acordul scris al propietarului. Puteti folosi formularul de contact pentru a lua legatrura cu mine.